Намериха обесен самоковския борец Росен Бакрачев. 19-годишният млад мъж е

...
Намериха обесен самоковския борец Росен Бакрачев. 19-годишният млад мъж е
Коментари Харесай

Намериха обесен 19-годишен талант в борбата

Намериха обесен самоковския герой Росен Бакрачев. 19-годишният млад мъж е открит от негови близки, оповестява Samokov365.com. Всички, които го познават остават потресени от трагичната вест. Множество негови познати публикувахатъжни статуси в обществената мрежа, описващи Бакрачев като човек с огромно сърце, подаващ ръка на всеки. Младият мъж бе спряган за вяра в битката.

Бакрачев е поставил завършек на живота си в апартамент в кв. " Самоково ". На място незабавно е извикана полиция, осъществен е оглед. Няма данни за насилствена гибел, обясняват се претекстовете, предиздвикали младия мъж да посегне на живота си. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение, известена е РП-Самоков.

Росен Бакрачев е родом от село Широки дол. Завършва СУ " Никола Велчев " предходната година. Тренира битка от дребен и е част от локалния клуб по битка " Рилски състезател " като е един от най-резултатните спортисти. Бакрачев се потвърди като добър състезател и в надпреварата " Битката ", провеждащо се в село Доспей, където подвигна купата.

Погребението ще бъде през днешния ден от 12:00 часа на гробищния пaрк в село Широки дол.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР