Намериха нож в двора на училището в село Калояновец. Хладното

...
Намериха нож в двора на училището в село Калояновец. Хладното
Коментари Харесай

Намериха нож в двора на училището в Калояновец

Намериха нож в двора на учебното заведение в село Калояновец . Хладното оръжие било намерено след претършуване от униформени, по свидетелски показания на дете. Предполага се, че ножът е изхвърлен от учителката Весела Тодорова през прозореца.

В жалбата до полицията бащата на 8-годишния Андрей бе посочено, че възпитателят е размахвала нож. Твърдението му обаче беше изрично отречено от Тодорова.

По случая бе формирано досъдебно произвеждане по чл.131, ал.2 от Наказателния кодекс за нанасяне на лека телесна щета на длъжностно лице. Разпитани са очевидци и лицата, взели участие в случая. Предстои назначение на експертизи. Уведомена е Районна прокуратура.

Случаят се ревизира и от РУО-Стара Загора.

На 19 септември породи случай в ОУ „ Паисий Хилендарски “ в село Калояновец сред възпитателката Весела Тодорова и второкласник. Учителката твърди, че била обиждана и унижавана от родственици на детето, защото не му разрешила да пие вода. Бащата я заплашвал, а незабавно след случката тя подала молба за освобождение, която била призната от шефа на учебното заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР