Намериха жив в бърлога на мечка мъж, приличащ на мумия.

...
Намериха жив в бърлога на мечка мъж, приличащ на мумия.
Коментари Харесай

Страховити кадри на мъж, оцелял цял месец в мечешка бърлога

 Намериха жив в бърлога на мечка мъж, наподобяващ на мумия. Човекът е открит месец, откакто звярът го е нападнал и завлякъл в бърлогата си за да има храна и за по-натам, написа The Sun, представен от Блиц.

Пострадалият се споделя Александър и е бил открит на косъм от гибелта от ловни кучета в съветския регион Тува. Според медици е същинско знамение това, че Александър е жив толкоз време след нападението.  

След като е изкаран от дупката, измършавелият човек е бил закаран в болница, където медиците разкрили, че той е със строшен гръбнак. След като се събудил и почнал да приказва, Александър разказал, че преди месец хищникът го нападнал и завлякъл до бърлогата си.

" Мечката ме пазеше като храна за по-късно. Пиех личната си урина, с цел да оцелея “, признава той.

Група съветски ловци разкрили Александър, откакто кучетата им се разлаяли пред бърлогата на звяра. Когато ловците влезнали вътре, видели нещо като " човешка мумия “, малко по-късно обаче разбрали, че мъжът е жив и се нуждае от незабавна помощ.

На видеоклип се вижда по какъв начин брадатият мъж отваря очите си и удостоверява по какъв начин се споделя. Раните му са рискови като доста тежки и гниещи поради обездвижването.

Местните медици не могат да кажат по какъв начин тъкмо е оживял индивидът при такива тежки пострадвания, се споделя в отчета. Не е разкрито точното място, където е открит Александър, нито името на болничното заведение, в която е откаран за лекуване.

Известно е, че кафявите мечки скриват плячката си и се завръщат по-късно, с цел да я изядат.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР