Намериха бебе, оставено на паркинг паркинг в близост до пловдивската

...
Намериха бебе, оставено на паркинг паркинг в близост до пловдивската
Коментари Харесай

Издирват родителите на изоставено бебе

Намериха бебе, оставено на паркинг паркинг наоколо до пловдивската централна гара. Сигнал е получен на тел. 112 в понеделник. Момченцето е на забележима възраст към 5-6 месеца, оповестяват от полицията. То е било намерено от инцидентни минувачи на длъжностен паркинг сред два автомобила. Хората, живеещи наоколо, настояват, че мястото е котило на жрици на любовта и през годините са подавани голям брой сигнали за активността им.

Все още няма изясненост кои са родителите на изоставеното момченце. Търси се информация и за хора, които имат отношение към изоставянето, сподели за bTV шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.

Бебето е оставено сред две коли на паркинга дружно с шише мляко до него. След прегледи е открито, че момченцето е в положително здравословно положение.

Преглеждат се записите от камерите в региона, правят се и всички други дейности за установяването на събитията към изоставянето.

Бебето към момента е в болничното заведение. Към него ще бъде приложена приемна грижа, търси се семейство.

„ Ако родителите станат известни и разберем каква е повода, ще забележим какъв е разширеният фамилен кръг. Ако това не се случи, ще предприемем процедура по сформиране на акт за раждане и настаняване в приемно семейство. Последващата мярка е регистриране в регистъра за цялостно осиновяване ”, сподели Надя Танева, шеф на „ Социално подкрепяне ” в Пловдив.

Детето е крепко, обикновено развито за възрастта си,  добре облечено и добре гледано до сегашния миг, уточни тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР