Намерих се на един камък и от там не можех

...
Намерих се на един камък и от там не можех
Коментари Харесай

Най-тежко пострадалата при катастрофата край Своге: Живея, но не е същото, това не се забравя

" Намерих се на един камък и от там не можех да мръдна. Имаше една жена до мен, която пипнах, беше студена и помислих, че е мъртва ". Това си спомня за първите мигове след случая най-тежко потърпевшата жена при злополуката край Своге Зоя Хубева пред Би Ти Ви. Жената губи своя брачен партньор при ужаса на пътя, а самата тя изпада в кома.

" Сега се усещам по-добре. Още не съм се възстановила на цяло, само че се надявам да стане. 6 интервенции имам, с 8 пирона в ръката и изкуствена става съм. Борих се много ", описа дамата.

" Разбрах по-късно, когато излязох от кома. Но ми споделиха по-късно, с цел да не ме разстройват. Беше ми доста мъчително, само че нямах какво да направя. Станало е неприятното ", сподели Хубева за това по какъв начин е схванала, че мъжът й е умрял.

" Казах, че не ги желая тези 10 лв.. Това е една насмешка с хората ", разяснява тя в началото препоръчаното обезщетение от застрахователната компания.

" Дори и да ги санкционират, съкатите няма да се оправят изцяло, мъртвите няма да станат от гроба, не виждам някаква изгода. Но би трябвало да има правдивост въпреки всичко ", съобщи Зоя Хубева.

" Дните минават като най-обикновени. Тази злополука ме върна доста обратно, към този момент не е същото. Не се усещам радостна вътре в душата ми. Живея, само че не е същото, преди бях по-весела. Опитвам се да не помни, само че това не се не помни ", показа потърпевшата.

" Губят ми се нещата, даже забравих всички песни. Дори не помня от кое място се връщахме ", приключи тя. /btvnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР