Намери това, което ще изпълни всеки твой ден с приятни

...
Намери това, което ще изпълни всеки твой ден с приятни
Коментари Харесай

Открий онова, което разпалва страстта ти, и му позволи да предизвика удоволствие и удовлетворение в живота ти!

Намери това, което ще извърши всеки твой ден с приятни страсти и красиви мемоари! Защото единствено по този начин ще усетиш, че живееш пълноценно!

Настъпила е лека смяна в дрешника на Тони  Блеър, откогато го видях за финален път. Тогава той беше министър-председател, издокаран в класическото за длъжността си облекло: грациозен костюм, безупречна риза, подобаваща за партията вратовръзка. Днес, в следпремиерския му свят, нещата не са толкоз прецизни – спортно сако, сини дънки, разкопчана риза. Забелязва се и здравословен тен. Животът след министерския пост очевидно му се отразява добре. Тони Блеър наподобява добре.

И въпреки нещата към него да се трансформирали, Тони Блеър не е. Неговата най-отличителна линия е все е все по този начин ярка – онази катализираща сила, която излъчва. Неговият възторг, отдаденост и разсъдък изпълват пространството с неосезаемо чувство, че занапред следва нещо, че ситуацията ще се усъвършенства. Самото наличие на Тони Блеър те окуражава да мислиш по-мащабно, да работиш по-усилено, да правиш повече.

Всъщност, той самичък признава, че работи не по-малко интензивно отпреди, борейки се с някои от най-трудните пъзели на света – набожен екстремизъм, развиването в Африка, мир в Средния Изток. Каквото и да е мнението ви за Тони Блеър, той е същински предан.

Неговият най-хубав съвет е:

– Като цяло хората не реализират триумфа инцидентно. Ако видите някого, който е доста, доста добър в нещо, нормално този човек е доста стимулиран от това, което прави, и работи крепко. Така че открийте това, което разпалва пристрастеността ви, и се занимавайте с него. Ако пък то е значимо и за другите, тогава ще бъде източник на голямо задоволство в живота ви. В края на краищата най-удовлетворяващи са нещата, които вършиме за другите.

Ако мога да дам единствено един съвет… – Ричард Рийд

Издателство: Хермес, hermesbooks.com

Инфо: https://mostzaknigi.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР