>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Гледайте Леденото кралство в Музикалното училище

> Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Едно необикновено зимно премеждие ще подарят в четвъртък децата и преподавателите от Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " на своята аудитория.

В Леденото кралство на Снежната кралица ще стартира една красива приказка, в която присъединяване ще вземат най-малките актьори на учебното заведение -тези от 1 до 4 клас.

В желанието си да сътвори един нов свят, в който чистите и студени линии да заменят страстите, и в който северният вятър ще изстуди душите на хората, Снежната Кралица е покрила света със сняг и лед, пробвайки се да унищожи всички изкуства.

На сцената ще оживеят разнообразни герои, които ще преживеят доста инциденти, с цел да открият, че даже в най-лошите създания се крие по зрънце добрина.

В снежната приказка гений ще показват децата от класовете по типичен балет, пиано, виола, кларинет, обой, виолончело и цигулка с преподаватели Владимир Грудев, Албена Каварджикова Жасмина Чернева, Мария Дянкова, Пенка Нейчева, Паоло Бошев, Симеон Кавалджиев,Йоана Вангелова, Яна Райчева и Елена Клеппе.

За да се случи леденото чудо, на най- дребните ученици от учебното заведение по изкуства ще оказват помощ актьорите от 11 клас - Йоанна Кръстева, Симона Богданова и Петър Дичков с учител Даниела Георгиева.
" Леденото кралство " е част от план " Артистини ", който сполучливо осъществя своя втори сезон. Спектакъла можете да гледате на 25 януари от 18 часа в залата на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ". Вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР