Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Музикалното училище в Бургас даде началото на нов Международен виртуален конкурс

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " даде началото на нов Международен виртуален конкурс, който носи името " FLYING STAGE ". Идеята на този план е да се сътвори виртуално пространство на съидейници, за които изкуството е неделима част от живота. Организаторите си слагат за цел да разпространяват опциите и достиженията на деца и младежи в региона на музикалните, театралните и образни изкуства посредством актуалните технологии.

Конкурсът ще се организира годишно и в него могат да вземат участие деца и младежи до 19 години в посоки " Музикално изкуство ", " Театрално изкуство ", " Балетно изкуство " и " Изобразително изкуство ", които са разграничени в обособени категории.

Участниците ще бъдат разпределени по специалности и възрастови групи, съгласно регламента на тези категории.
Конкурсната стратегия се показва единствено в електронен тип, като нейното наличие, техническите условия към материалите и периодите за представянето им се дефинират в регламента за съответната категория.

Конкурсната стратегия и профил на всеки участник ще бъдат оповестени в уеб страницата на състезанието и ще бъдат налични за всички.

Участниците във виртуалния конкурс " FLYING STAGE " ще бъдат оценени от интернационално жури, което ще присъди по една GRAND PRIX за всяка една от категориите в главните посоки.

Носителите на GRAND PRIX ще вземат присъединяване в Гала - концерт на състезанието в град Бургас през месец юни.

Регистрацията за състезанието " FLYING STAGE " се реализира посредством видеозапис и единствено по електронен път и е допустима до 10.02. 2018 година

Подробна информация, обвързвана с изискванията за присъединяване всеки искащ може да откри на формалната страница на състезанието.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР