Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Джаз приключение в навечерието на Коледа готвят от Музикалното училище

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Куклен спектакъл Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Куклен спектакъл Бургас Красив музикален празник в навечерието на Коледа ще поднесат на своята аудитория децата и преподавателите от Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство "Проф. Панчо Владигеров ". И тази година феновете на стойностната музика ще имат опция да бъдат част от станалата към този момент традиция Джаз Коледа в Бургас.

Коледната джаз приказка "От деца за деца " ще стане допустима с помощта на уредниците - All the Jazz и учебното заведение по изкуства в морския град. Името на музикалната демонстрация също не е инцидентно, тъй като и тази година концертът ще бъде благотворителен, а идеята,,около която са се обединили децата и техните преподаватели, е събраните средства да бъдат предоставени на деца в неравностойно състояние, които през годината са постигнали триумфи в разнообразни области на изкуството.

В следващото джаз премеждие ще поведат публиката вокалните педагози от компетентност "Поп и джаз пеене " Михаела Танев - Мишел, Соня Пулева и Деница Йорданова.

Заедно с тях на сцената ще излязат и техните възпитаници Димира-Мария Тумбева, Габриела Йорданова, Стелла Михайлова, Денислава Станкова, Мадлен Георгиева, Жулиета Михнева, Христиана Петкова, Иванина Куртева, Калоян Ченов, Йоана Стоянова, Мария Петкова, Ивана Василева, Кристина Станкова, Росица Перева, Ксения Гребен, Маломир Ингилизов, Богомила Цекова и Михаела Тончева.

На пианото джаз магията ще добави Иво Гичев- учител по пиано в учебното заведение по изкуства, а публиката ще може да се наслаждения на неговите неподражаеми аранжименти.

За да стане коледната приказка същинска, в нея ще се включат и музикантите Тодор Тодоров, Веселин Василев, Теодор Чирпанлиев, Светослав Райчев и Илиан Сеновски. Специални посетители в празничната вечер ще бъдат някогашните ученици на учебното заведение Боил Каранейчев и Йоана Петрова, които към този момент са студенти Музикалната академия.

На сцената ще звучат обичани коледни песни, джаз стандарти и евъргрийни и всеки може да стане съпричастен на този благотворителен акт, наслаждавайки на любовта, тъгата, щастието и изискания усет в прелестния свят на джаз-музиката.

Коледата ще звучи джазово на 15 декември от 19 часа в Салона на Кукления спектакъл.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР