Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Време е за оперета! Заповядайте на спектакъла на Музикалното училище “Viva l`Operetta!

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Време е да се впуснете в едно необикновено прекарване дружно с децата и преподавателите от Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".
 
Оперетната музика е като шампанско - искри от обич и ревнивост, наслада и тъга, бохемство и аристократизъм, мемоари и фантазии. В това ще ни увери довечера концерт - спектакълът "Viva l'Operetta ".

Дори да не сте фенове на оперетното изкуство, младите гении ще ви накарат от раз да се влюбите в него и да го заобичате до края на живота си.

Ще видите един грациозен, изтънчен, доста обаятелен, доста моден концерт в който са включени инструментални осъществявания на увертюри, арии и дуети от обичани оперети. Целият искра на оперетата, нейният безгрижен дух, изящна лекост, придвижване и усмивки - всичко ще има в този концерт.

В програмата са включени фрагменти от творби на Жак Офенбах, Имре Калман, Йохан Щраус, Франц Лехар и други
Ще ги чуете в осъществяване на децата от класовете на Жасмина Чернева, Йоана Вангелова, Евгения Иванова, Радослав Харалампиев, Олга Дичева, Елена Клеппе, Красимира Кръстева и Боряна Кинчева.

Ще се убедите, че оперетата е нещо прелестно, когато е поднесена прелестно, с юношески сексапил и възторг.
Желанието на изпълнителите е да създадат по този начин, че повече хора да бъдат увлечени, да слушат, да гледат оперета, тя да им влияе и да ги въодушевява.

Концертът "Viva l'Operetta " се реализира в границите на плана " На концерт в сряда ", през днешния ден - 15 ноември от 18 часа, в Концертна зала на Музикалното учебно заведение. Входът е свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР