Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Вълшебна музикална вечер очаква зрителите тази седмица в НУМСИ Проф. Панчо Владигеров

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Вълшебна музикална вечер чака феновете тази седмица в НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров ". В сряда младите музиканти и техните преподаватели ще  разкрият пред  почитателите  на класическата  музика  магията на струнните принадлежности. Зрителите ще имат опция да се насладят и усетят  разнообразието и  звука на различните  принадлежности, като цигулка, виола, виолончело и китара.  

Грациозни и капризни, нежни или закачливи, от време на време радостни, от време на време плачещи, само че постоянно доста разнообразни, струнните принадлежности ще се трансфорат в човешки гласове в ръцете на изпълнителите.

На сцената ще излязат децата от класовете на преподавателите Румяна Драголова, Елена Клеппе, Желю Стоянов, Паоло Бошев, Жасмина Чернева, Росица Пенева, Рада Джагарова, Пламен Маринчев и Тодор Илиев.

В програмата са включени творби на И. Албенис, Ф. Шуберт, Р. Шуман, К. Сен Санс, Ц. Кюи, Й. С. Бах и други

Концертът " Вълшебни струни " се реализира в границите на плана " На концерт в сряда ", тази сряда – 12 декември, от 18 часа, Концертна зала на Музикалното учебно заведение, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР