Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Събития в Бургас за Нощта на театрите

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Куклен спектакъл Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Куклен спектакъл Бургас Тази година Нощта на театрите ще се организира на 17 ноември в 15 български града и по едно и също време в 11 европейски страни.

Бургас ще стане част от най-мащабното театрално събитие в България за четвърти път, като в програмата са включени представления на Държавен куклен спектакъл - Бургас, галерия и спектакли с присъединяване на ученици от Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".

Театралните събития ще започват още на 16 ноември от 16:00 часа с постановката " Чук и пук " на Държавен куклен спектакъл - Бургас.

На 17 ноември от 18:00 часа ще бъде открита галерия рисунки и колажи по творчеството на Валери Петров и Христо Фотев. В същия час ще бъде показан и спектакълът по стихове на Петя Дубарова " С дъжда... ".  Двете събития се осъществят в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " от неговите ученици.

Отново от 18:00 часа на 17 ноември в Държавен куклен спектакъл - Бургас ще бъде показана постановката " Филифьонката, която вярваше в бедствия ".

Програмата в Нощта на театрите продължава със спектакъла по творби на Валери Петров " Така един път... " от 18:30 часа и с фрагменти от пиеси на Уилям Шекспир  - " Влюбени в Шекспир ", от 19:00 часа в залата на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ". В същия час в Синема сити ще бъде излъчена продукцията на Британския народен спектакъл " Макбет ", снимана по време на зрелище онлайн /срещу закупен билет/.

Театралната вечер ще приключи в 19:30 часа със театър по стихове на Христо Фотев - " Ти тръгваш и се връщаш отново в Бургас ". Тя се осъществя от учениците в паралелка " Актьорско майсторство " към Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ", още веднъж на негова територия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР