Намерено е тялото на 66-годишен холандец, обявен за изчезнал в

...
Намерено е тялото на 66-годишен холандец, обявен за изчезнал в
Коментари Харесай

Седма жертва на наводненията в Испания

Намерено е тялото на 66-годишен холандец, разгласен за липсващ в неделя в резултат на наводненията, засегнали Югоизточна Испания. Това е седмата жертва на бедствието, оповестиха локалните управляващи на провинция Аликанте, представени от Франс прес, представена от 24 часа.

``
реклама

Холандецът е бил отмъкнат и отвеян от течението в канал в община Долорес в неделя следобяд, заяви Гражданската армия. Тялото му бе намерено в село Сан Фулхенсио на 6 километра от мястото, където е липсващ.

Проливните дъждове постановиха евакуирането на хиляди хора, прекъснаха връзката с цели села, наводниха пътища и влакови линии. Най-засегнати са някои региони на Валенсия, Мурсия и Андалусия, а в по-малка степен Кастилия - Ла Манча и Мадрид.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 3 секунди) Рейтинг: 21333 | Одобрение: 3188 БЛАГОДАРЯ НА РЕАКЦИЯТА НА  ОТГОВОРНИЯ РЕДАКТОР НА ПЕТЛИТЕ..И ЕДНА МОЛБА..ИЗТРИИТЕ И МОЯТА РЕАКЦИЯ НА КОЛЕГАТА ЛЕНИН..НЕ съдебна експертиза ГОРДЕЯ С НЕЯ..ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.. ДИВАКА...  Ухилен  Ухилен  Ухилен Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР