Намерено е оръжие на едно от убийствата в Костенец. Това

...
Намерено е оръжие на едно от убийствата в Костенец. Това
Коментари Харесай

Откриха едно от оръжията на убийствата край Костенец

”Намерено е оръжие на едно от убийствата в Костенец. ” Това съобщи на брифинг от Костенец основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. По думите му то дават отговор по тип и диаметър на едно от оръжията на осъществените убийства в Костенец.
Главният секретар не разясни обаче къде тъкмо е открито оръжието. Той изясни, че след направена експертиза към този момент ще бъде ясно за кое от убийствата дава отговор откритото оръжие, само че преди този момент не желае да се ангажира с догатки.

Иванов акцентира, че издирването продължава, като целия разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи е зает с акцията по издирването на Стоян Зайков.

На въпрос дали има пропуски от страна на чиновниците на реда, защото 9 ден Зайков е неопределеност, той означи, че евентуално имат някакви недостатъци, само че ще създадат всичко допустимо да го намерят по-скоро.

Главният секретар посочи още, че имат догатки, че търсения е в региона. По думите му в минали интервали се е укривал с месеци и е кадърен самичък да оцелява.

" Профилът му към този момент е обяснен, няма данни да е направена връзка с роднините, те са под наш надзор ", добави още Иванов.

Към момента няма информация и Стоян Зайков да има помагачи.

Припомняме, че през вчерашния ден вътрешния министър Младен Маринов съобщи в коридорите на Народното събрание, че хора, вероятно застрашени от Стоян Зайков са изселени.

От Костенец основният секретар разясни, че лист с евентуални жертви на Стоян Зайков не е открит.

Главният секретар Ивайло Иванов прикани да не се подават подправени сигнали за обвинения в Костенец.

На брифинг преди този момент основният секретар съобщи, че още не е доказана връзка сред убийството на съседа на търсения и Милена Шишкова.

Припомняме, на 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. До момента догатките на полицията са, че килърът е някогашният й сътрудник Стоян Зайков.

43-годишният мъж продължава да се търси, като досега са претърсени над 30 адреса в града, само че без триумф.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР