Намерено е мястото, където се е разбил падналият МиГ-29. Открити

...
Намерено е мястото, където се е разбил падналият МиГ-29. Открити
Коментари Харесай

Намерено е мястото на падналия МиГ-29, останките са раздробени

Намерено е мястото, където се е разрушил падналият МиГ-29. Открити са остатъци от самолета - елементи от колесника и елементи от мотора. Останките са разпръснати на огромна повърхност на морското дъно, разтрошени и раздробени. Черната кутия не е открита. Това сподели командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов на брифинг, съобщи БГНЕС.

Самолетът се е разтрошил на хиляди дребни части. В момента отдалечено управляеми апарати преглеждат региона. Катастрофата е на дълбочина над 70 метра, на повърхност от 1 кв. км. " Търсенето на черната кутия е като да намериш игла в купа сено ", сподели контраадмирал Михайлов.
 Николай Марков: Черната кутия на МИГ-29 не се откри, тъй като не желаят да разкрият цялата истина Николай Марков: Черната кутия на МИГ-29 не се откри, тъй като не желаят да разкрият цялата истина
" По заповед на евроатлантическите ни " съдружници ", натовеца Радев приключи интервенцията по търсене на черната кутия на авариралия МИ...

Днес беше възобновена интервенцията по търсене на остатъци от машината. Търсенето беше прекратено при започване на седмицата заради влошените метеорологични условия.

Контраадмирал Михайлов обясни, че интервенцията по търсенето и спасяването на майор Терзиев е стартирала неотложно след нещастието. Тя е траяла до 10 часа на 10 юни, когато е станало ясно, че той не е можело да бъде открит, както и че, в случай че е катапултирал, е щял да бъде избавен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР