Намерението си да стане политик Гешев обяви във видеобръщение във

...
Намерението си да стане политик Гешев обяви във видеобръщение във
Коментари Харесай

Гешев създава консервативно движение Справедливост за България

Намерението си да стане политик Гешев разгласи във видеобръщение във Facebook, където онлайн отговаряше на въпроси на жители и публицисти, авансово изпратени на пощата му или в обществената мрежа.

От експозето му при започване на видеовръзката стана ясно още, че застава зад решението на Конституционния съд за Истанбулската спогодба.

Според него " ръководещата върхушка е отговорна за моралния и икономическия срив в родината, демографската злополука и за стотици хиляди, предпочели да емигрират ".

" Те върнаха мутрите и мутренските години и страшния растеж на битовата престъпност, те трансформираха милиарадите активи от националното ни благосъстояние ", сподели още Гешев.

Гешев сподели още, че откакто най-сетне бъде призната оставката му като редови прокурор, ще " застана дружно до хората в името на съхраняването на българската национална еднаквост ".



" Най-важното за мен е директният контакт с хората, да имаме опцията да участваме директно в държавното ръководство. Управляващата класа постоянно е желала да ограничи това право, само че в никакъв случай България не е била слагане в такова унизително състояние ", настоя той.

По думите му Народното събрание се крепи единствено тъй като е превърнато в леговище за имунитети.

" Едни да се изперат, а други да се докопат до властта. Решенията за ориста на България се диктуват от непознати корпоративни ползи, никой не мисли за България и за народа, това не може повече да бъде търпяно ", сподели още Гешев.

Гешев отхвърли да е бил назначен от Борисов, Пеевски, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Ако беше правилно, че Пеевски, Борисов и са ме назначили, сега щях да си довърша мандата. Причината аз да бъда отхвърлен и повода за офанзивите към прокуратурата е, че тя си прави работата в полза на българските жители, в полза на народа ", бе отговорът на някогашния основен прокурор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР