Намерението на Европейската комисия да обвърже спазването на върховенството на

...
Намерението на Европейската комисия да обвърже спазването на върховенството на
Коментари Харесай

Л. Павлова: Проблемът с върховенството на закона далеч не започва от България

Намерението на Европейската комисия да обвърже спазването на върховенството на закона с отпущането на средства по европейските фондове провокира интереса на студенти, които участваха в полемика, отдадена на дигитализацията на Европа. Министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова сподели, че слагането на условия не е казус:

" Проблемът с върховенството на закона надалеч не стартира от България и не България е в неприятните образци този път с проблеми на върховенството на закона. Поставянето на разнообразни условия не е казус. То би трябвало да бъде доста ясно и изрично разграничено по каква причина се постанова, по какви критерии се дефинира по кое време една страна, надлежно, съблюдава или не съблюдава ".

В обществения спор, извършен в Софийския университет " Свети Климент Охридски ", участваха още Мария Габриел и евродепутатът от групата на либералите и демократите Искра Михайлова. Те подчертаха, че в новата бюджетна рамка има двойно нарастване по програмата за образование " Еразъм ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР