Намерение да са критични към решенията на управляващите, за да

...
Намерение да са критични към решенията на управляващите, за да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ще бъдем коректив на правителството

Намерение да са сериозни към решенията на ръководещите, с цел да бъдат коректив и да ги възпират от неточности, съобщи в декларация от името на ГЕРБ шефката на парламентарната им група Десислава Атанасова при започване на новия сезон.

Тя напомни, че с поддръжката си за кабинета са създали първата крачка за предоляване на политическата рецесия. „ ПГ на ГЕРБ поддържа държавното управление на акад. Денков с цялостното схващане за мащаба на компромиса, който изисква сходно деяние. Правителството се излъчи с втория изследователски мандат и е доминирано от препоръчани от втората политическа мощ претенденти макар резултатите, които излъчиха за победител ГЕРБ. Водени от съзнанието, че публичното доверие се дава, с цел да се влага в развиването на страната и обществото, ние оставихме теснопартийните си ползи на втори проект. Това е единствената причина България да има постоянно държавно управление “, посочи тя.

Атанасова изясни каква е била задачата им тогава – да възстановят политическата непоклатимост, да спрем войната сред институциите, и да изведат България от интернационална изолираност

ГЕРБ упорстват за единение.

„ Още в тази сесия би трябвало да се одобряват законопроекти, които да наваксат изоставането в Плана за възобновяване, да поставим старания за ред в КНПОНПИ и в оптимално бърз период да бъде осъществена дълбока правосъдна промяна “, сподели Атанасова.

ГЕРБ не престават да желаят конституционна промяна. „ Тя обаче не е краят, а началото на доста по-дълъг развой за гарантиране на социална правдивост. Осъществяването на дълготрайна промяна може да има резултат, единствено в случай че се употребяват с оптимално необятна поддръжка както от политическите сили, по този начин и от цялото общество “, счита Атанасова. И още веднъж настоя за доброжелателен и концетрриан диалог с специалисти.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР