Намерени са телата на шестима души, след като хеликоптер се

...
Намерени са телата на шестима души, след като хеликоптер се
Коментари Харесай

Поне 6 загинали от 7 на борда на разбил се на Хаваите хеликоптер


Намерени са телата на шестима души, откакто хеликоптер се разруши в планински регион на хавайския остров Кауаи. Според документaцията на борда на машината е имало 7 души, съобщи Българска национална телевизия.

Според локални медии става дума за две фамилии, като минимум двама от пасажерите са били деца. Според Бреговата защита хеликоптерът е правил туристическа обиколка на острова, когато се извива неочаквана стихия с дъжд и мощен вятър. Около 40 минути откакто е трябвало да кацне, е подаден сигнал за изгубването му.

Началото на издирвателната интервенция беше отлагано няколко пъти поради мощен дъжд и слаба видимост. Акцията беше затруднена и от комплицирания планински регион, в който е паднал хеликоптерът.

“Документите от полета удостоверяват, че на борда на хеликоптера е имало седем души, открити са останките на шестима. Няма индикации да има оживели. Издирвателната интервенция ще продължи, когато метеорологичните условия го разрешат ”, изяснява Сол Канохо, шеф на пожарната на остров Кауаи.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР