Намерени са списъци с имена и посочени суми срещу всяко

...
Намерени са списъци с имена и посочени суми срещу всяко
Коментари Харесай

ГЕРБ купува вота: Списъци с имена и петцифрена сума открита в ромското гето на Сливен

Намерени са описи с имена и посочени суми против всяко име, както и петцифрена сума пари, при полицейска акция на частен адрес в Сливен, ръководен от кмета на шайката ГЕРБ Стефан Радев.

Това заяви тази заран в ромския квартал „ Надежда “ комисар Димитър Кикьов, шеф на отдел „ Охранителна полиция “ към Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Сливен. На територията на цялата област от среднощ се прави профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност и превантивни дейности против търговията с гласове.

Според източник на Narod.bg от полицията в града парите пристигнали от ГЕРБ и са за пазаруване на гласове на вота на 2 април.

Реклама

Задържани са шестима души, измежду тях има причинители на обири, разгласен за търсене от друга регионална дирекция за голям брой закононарушения, както и лидер на моторно транспортно средство, отказал да извърши полицейско предписание.

Четири контролно-пропускателни пункта са построени на територията на региона.

Направен е разбор на всички рискови секции. Извършват се инспекции по Закона за гражданската регистрация, тъй като в няколко села има над 40-50 регистрирани в къс период, сподели още комисар Кикьов.

Специализираната полицейска интервенция ще продължи до края на изборния ден. Към момента в ОДМВР – Сливен има формирани пет досъдебни производства за пазаруване на гласове и шест сигнала, по които работата продължава.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР