Намерени са и двете черни кутии на самолета, който се

...
Намерени са и двете черни кутии на самолета, който се
Коментари Харесай

Намериха черните кутии на разбилия се в Русия самолет

Намерени са и двете черни кутии на самолета, който се разруши в неделя край Москва. Машината на Саратовските авиолинии се разруши няколко минути след излитането си от летище " Домодедово ". Загинаха 71 души, заяви Нова тв.

Самолетът изхвърчал в 14.27 минути в неделя.  Само няколко минути по-късно обаче, контактът с него е загубен. Знае се, че е снижил 1000 метра височина за към минута. От машината не е имало искане за помощ, нито връзка с диспечерите.

Самолетът е на седем години. Той е бил ръководен от извънредно умел водач, който има зад тила си 5000 летателни часа. Жертвите - 65 пасажери и 6-членен екипаж, са най-вече съветски жители. Сред са три деца и приятелката на прочут съветски хокеист. 

В град Орск, откъдето са множеството жертви, през целия ден хората им отдаваха респект. Съболезнования изрече и президентът Путин. 

Сред починалите има още жители на Швейцария и на Азербайджан. Идентифицирането на жертвите обаче може да отнеме седмица. Лекари не престават да взимат ДНК от роднините на починалите, а стотици следователи изследват региона, в който падна самолетът. 

Установено е, че сега на злополуката, самолетът е бил цялостен, не е имало пожар на борда, а детонацията е станала откакто е аварирал.  Основни версии са техническа нередовност или човешка неточност. Засега версията тероризъм се изключва.

Всички версии, в това число работата на самолетната компания, техническото положение на машината, професионалните качества на водача и образованието му ще бъдат тествани. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР