Намерен. Сега: Откриха отвлечения Адриан Златков Откриха отвлечения Адриан Златков,

...
Намерен. Сега: Откриха отвлечения Адриан Златков Откриха отвлечения Адриан Златков,
Коментари Харесай

Борисов: С Румъния работим за втори мост при Русе; Бившият депутат от Суджукгейт бил натопен от длъжник

Намерен.

" Сега ":

Откриха отвлечения Адриан Златков

Откриха отвлечения Адриан Златков, заяви Българска национална телевизия. Златков е бил зарязан на пътя на към 20 км преди Панчарево. Общото му положение е положително. Случайни минувачи са го качили в кола и са го закарали до бензиностанция в региона на Горубляне. Там Златков се е свързал самичък с родителите си, които са пристигнали да го приберат.

25-годишният Адриан беше похитен в края на август. До последно не беше пожелан откуп от похитителите му. Адриан е наследник на Тони Златков, притежател на автокъща. Две бяха главните версии, по които полицията работеше. Влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с възможните му похитители.

Бедствие.

" Монитор ":

60 000 българи в окото на " Ирма "

Близо 60 000 са българите, живеещи по неофициални данни в щата Флорида, където бушува ураганът " Ирма ". Преди да връхлети крайбрежието на Южна Флорида, " Ирма " се усили до 4-та степен.

За момента обаче няма нито един земляк, който е потърсил помощ на незабавния телефон в посолството ни във Вашингтон и да съобщи, че бедства, увериха пред " Монитор " от дипломатическата ни задача в Съединени американски щати. Няма и българи, които да се търсят или пък да са в неопределеност поради бурята.

Скандал.

" Дума ":

Бившият народен представител от " Суджукгейт " бил натопен от дебитор

Ексдепутатът ГЕРБ Живко Мартинов разгласи, че е натопен в абсурда " Суджукгейт " от собствен дебитор. Той му дължал пари за прилагане на пространства. Срещу Мартинов има повдигнати шест обвинявания, измежду които за практикуване на напън за облаги, за приемане на 4 тона суджуци, поискани от името на премиера Бойко Борисов, за отправена закана за ликвидиране и други.

Мартинов твърди, че в Добрич нямало компания, която да може да създаде 4 тона суджук. " Аз направих приходи, с цел да си желая сумата, само че се оказа, че трите компании, които имаха контракти с мен, са продадени на хора в неравностойно състояние ", изясни обвиненият.

Проект.

" 24 Часа ":

Борисов: С Румъния работим за втори мост при Русе

Работим интензивно с Румъния за втори мост над Дунав при Русе. С въвеждането на толсистемата той ще може да се самофинансира напълно, тъй че може строителството да се даде на концесия, с цел да не се вадят пари от бюджета. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Русе.

Там той откри новата черква " Всех Святих " дружно с българския патриарх Неофит и кмета на града Пламен Стоилов.

Борисов изясни, че тематиката за втория мост над Дунав ще е една от обсъжданите на взаимното съвещание на кабинета с държавното управление на Румъния, което ще се организира на 2 и 3 октомври.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР