Намаляват престъпленията във врачанско, това заяви на брифинг днес шефът

...
Намаляват престъпленията във врачанско, това заяви на брифинг днес шефът
Коментари Харесай

Намаляват престъпленията във врачанско

Намаляват закононарушенията във врачанско, това съобщи на брифинг през днешния ден шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца старши комисар Янко Янколов. С 25 % са спаднали закононарушенията в региона през месец ноември. Регистрираните закононарушения са 159, до момента в който през октомври те са наброявали 214. Установените причинители са 75.
През месец ноември записаните обири са 64 на брой. Грабежите пък са били 5. Измамите са 3, а похищенията над моторни транспортни средства са две, посочи полицейският шеф.
Апел за внимание към водачите през наближаващите празници насочиха от полицията. За следения интервал са осъществени 150 тежки пътно-транспортни травматични случая с 2-ма починали на пътя. Ще има засилено полицейско наличие на обектите, в които ще има празненства, с цел да се предотвратят произшествия и сбивания.
Продължават визитите на полицията в пенсионерските клубове по места, с цел да осведомят възрастните хора за телефонните измамници, които по време на празниците се усилват. Полицейските чиновници в никакъв случай не желаят пари за активността си, подсетиха от ОУ на Министерство на вътрешните работи. Първата мярка, която би трябвало да вземат старите хора против измамниците, е да телефонират на 112, изрично обявиха служителите на реда през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР