Намаляването на субсидиите е кризисен ПР и популизъм. Не смятам,

...
Намаляването на субсидиите е кризисен ПР и популизъм. Не смятам,
Коментари Харесай

Тодор Байчев: Намаляването на субсидиите е кризисен ПР и популизъм

Намаляването на дотациите е спешен ПР и популизъм. Не считам, че политиката би трябвало да се сведе до магазин „ Всичко за 1 лева “.

Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Тодор Байчев в студиото на БСТВ. Той е на мнение, че демокрацията коства скъпо и развитите демокрации отделят много средства за развиване на политическата система във всяка страна.

„ Дава ни се образец с Германия, където един глас коства 1 евро, само че да не забравяме, че тази страна има към 80 млн. гласоподаватели “, добави той. Депутатът напомни и интервала 1995-2000 година в България, когато е имало двуполюсен модел. „ Сега ще стане същото – на огромните партии ще им бъде мъчно да действат, а дребните ще изчезнат. И освен това – села, дребни градчета и общини, ще бъдат дадени на локалните феодали, незаконни босове, олигарси “, предизвести Байчев. Според него политическият живот ще се занули в тези обитаеми места и всички ще зависят от локалния феодал, който ще командва и ще взема решение политическия, икономическия живот и финансовата страна.

Народният представител е безапелационен, че въпросът за дотациите би трябвало да бъде подложен на обществен спор и да бъде препоръчан рационален най-малко, при който политическите партии да действат обикновено.

Тодор Байчев е на мнение, че не е в този момент моментът Корнелия Нинова да подава оставка. „ Нинова би трябвало да преглътне горчивата чаша от загубата и да продължи да управлява партията “, сподели той. Според него Българска социалистическа партия би трябвало да се концентрира върху идните локални избори и да работи за тях.

„ Нищо съдбовно не се е случило със загубата на изборите. Ние увеличихме гласовете за партията, както и евродепутатите ни “, акцентира той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР