Намаляването на консумацията на сладки лакомства и червено месо може

...
Намаляването на консумацията на сладки лакомства и червено месо може
Коментари Харесай

„Аз съм личен лекар и можете да намалите холестерола си, като избягвате тези храни.“

Намаляването на потреблението на сладки лакомства и алено месо може да има позитивно влияние върху нашия холестерол, разкриха лекари.

Експерти като Майкъл Мозли непрекъснато ни приканват да заобикаляме да ядем прекалено много мазнини и сол, с цел да поддържаме невисок холестерол, което е мастна субстанция, от която тялото ни се нуждае, с цел да действа вярно. Въпреки това, по това време на годината, прекарало коледния интервал в кутии за избор и свине в одеяла, потопени в сос от червени боровинки, по-голямата част от популацията е изгубило интерес към поддържането на здравословен метод на живот.

За благополучие, доктор Бхавини Шах е разполагаем, с цел да предложи поредност от потребни препоръки, които ще ви оказват помощ да се върнете на верния път. Lloyds Pharmacy Online Doctor GP изяснява: „ Твърде доста холестерол може да аргументи струпване в нашите кръвоносни съдове. Това може да бъде рисковано, тъй като затруднява кръвообращението. С течение на времето това може да усили риска о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР