Намаляването на данъците ще бъде от полза за повишаване жизнеността

...
Намаляването на данъците ще бъде от полза за повишаване жизнеността
Коментари Харесай

Ли Къцян: Намаляването на данъците ще повиши жизнеността на пазарните субекти

Намаляването на налозите ще бъде от изгода за повишение жизнеността на пазарните субекти, съобщи министър председателят Ли Къцян по време на симпозиум, проведен от Министерството на финансите и Държавното данъчно ръководство в края на предходната седмица. По думите му, резултатите от тази политика ще дойдат както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект, защото се чака тя да понижи финансовото задължение за бизнеса и да помогне за стабилизиране на заетостта, като в това време усъвършенства структурата на стопанската система и на разпределението на приходите, съдействайки за устойчивостта на финансовите разноски, съобщи " Радио Китай ".

Правителството ще форсира използването на ограниченията за понижаване на налозите, защото счита, че те ще съживят стопанската система и ще оказват помощ за трансформацията ѝ във висококачествена. „ Данъците ще бъдат понижени за всички браншове ", акцентира Ли Къцян.

В същото време той предизвести, че това ще докара до понижаване на бюджетните разходи. „ Администрацията би трябвало да се оправя с по-малък бюджет. С изключение на плановете, които би трябвало да бъдат осъществени и основните стратегии, централните ведомства ще съкратят разноските си с 10 %. Местните управляващи също би трябвало да понижат уверено общите си разноски и да подобрят успеваемостта на наличните запаси ", съобщи министър председателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР