Намаленията за Черния петък у нас буквално се спихнаха, показа

...
Намаленията за Черния петък у нас буквално се спихнаха, показа
Коментари Харесай

Мижави намаления са на път да провалят Черния петък в България

Намаленията за Черния петък у нас безусловно се спихнаха, сподели инспекция на " Телеграф “ във физическите и онлайн магазините за дрехи, техника и мебели. Въпреки че обичайно той се организира в последния петък на ноември, тази година някои търговци оповестиха акции " Черен ноември “ или " Черна седмица “. Само няколко обекта за дрехи в столичен търговски център са оповестили отстъпки по случай Черния петък. В обекти за техника, бижута, книги и други артикули няма и намек за идно понижение. Оказва се, че наклонността е от ден на ден отстъпки да се оферират в онлайн магазините. Тези, които въпреки всичко са в акцията, вършат понижения до 20%, на някои места такова няма.

На витрините в стилните магазини всеобщо изписват, че пониженията са до избран %, да вземем за пример 50%. С огромните проценти притеглят клиенти, които като влязат в магазина, откриват, че наполовин цена са единствено дребна част от стоките, които оферират и нормално са по-евтини аксесоари, ръкавици, чорапи и прочие. При облеклата, които са по-скъпи, оповестените проценти отстъпка са не повече от 20%. По-ниско бюджетните вериги за дрехи пък оферират вместо понижение, две на цената на едно. Така за 39 лв. могат да се купят два пуловера, като по принцип единствено на единия цената е 24 лева

При някои от стоките пък са сложени спомагателни етикети с 30% екстра отстъпка от цената на етикета върху закачалките. Въпреки че са маркирани с алено, интерес към моделите няма, защото са най-вече всеобща повтаряща се конфекция. Например ватирана едноцветна блуза без надписи и картинки върху нея, с които да се отличава. По-интересните артикули, да вземем за пример пуловери с вплетени фигури на сърца, овце или облачета, са без отстъпка, като цената им е над 40 лева Без понижения са и настоящите пуловери с коледни претекстове, като цената им е 43 лева за брой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР