Намаленията на цените с 45-50 процента на хотелите с 5

...
Намаленията на цените с 45-50 процента на хотелите с 5
Коментари Харесай

Румънски туроператор: Офертите на българските хотелиери са трудни за отхвърляне


Намаленията на цените с 45-50 % на хотелите с 5 звезди демонстрира мощното предпочитание на българите да одобряват туристи в този интервал, а да се радваш на почивка за цялото семейство единствено за 500 евро е същински преференциална оферта, разяснява изданието.

" Всички полемики за карантина и изолираност, в случай че идваш от България, попълване на заявления и дълго очакване на границата или че българите няма да те одобряват, са погрешни. Противно на тази акция от подправени вести, която върви от няколко седмици по всички медийни канали и обществени медии, предопределена да изплаши хората, румънците вървят и стартират да вървят във все по-голям брой на море в България ", съобщи Бадирча.

Той споделя, че българите са създали " специфични, безусловно невероятни предложения " за понижение от 45-50 % при 5-звездните хотели.

" Хората вървят на ваканции даже повече, дори имаме нови резервации (...) И това е тъй като хотелите с 5 звезди в България имат цени на хотели с 3 звезди. От своя страна хотелите с 4 звезди също оферират понижения с 25-30 % на цените. Говорим за хотели с режим ол-инклузив и ултра ол-инклузив ", показва шефът на ИРИ Травел, като отбелязва, че хотели, които до предходната година са били недостъпни за румънците, в този момент оферират много преференциални разновидности.

Най-търсените черноморски курорти измежду румънците не престават да бъдат Албена, Златни Пясъци и Слънчев бряг, а туристите са удовлетворени, че тази година курортите не са по този начин претъпкани като преди.

" Имаме доста туристи, които се върнаха от България с позитивни усещания, т.е. удовлетворени от метода, по който хотелите са били проведени от позиция на ограниченията против Ковид-19, а заведенията за хранене работят толкоз добре, колкото и преди ", показва, Бадирча, като прибавя, че чадърите и шезлонгите на плажа също са поевтинели.

" Не чакам България и Гърция да блокират Румъния от позиция на туризма. В момента болшинството от туристите в България са румънци и не биха си разрешили да ни блокират, тъй като биха вкарали във банкрут крайбрежието си. Нещо повече, в случай че отидете на (гръцкия) остров Тасос, ще видите, че има единствено румънци там. Тук-там можеш да видиш по някой сърбин, останал отпреди налагането на рестриктивните мерки за тях ", разяснява още представителят на туроператорската компания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР