Наложило се интервенцията да бъде извършена по спешност заради миома

...
Наложило се интервенцията да бъде извършена по спешност заради миома
Коментари Харесай

Стресът Й Го Докара! Огромна Беда Сполетя Дарина Павлова!

Наложило се интервенцията да бъде осъществена по неотложност поради миома на матката. Но това, което мощно разстроило Мадам Мулти, били подозренията на лекарите за недоброкачествен развой. При мисълта, че болестта може да се окаже доста тежко, Дарина Павлова изпаднала в меланхолия. Покрай целия този стрес тя почнала да качва килограми. За няколко дни тя напълняла с цели 20 кг.

След интервенцията вдовицата на Илия Павлов трябвало да изчака няколко дни, до момента в който излязат резултатите от биопсията. Това в допълнение я изнервило. Но за благополучие всичко приключило добре. Оказало се, че образуванието не е злокачествено.

Въпреки кошмарните дни, Дарина Павлова към този момент се е възстановила сполучливо след интервенцията. Но към момента не съумява да смъкне насъбраните килограми около цялата тази обстановка.

Този месец вдовицата на Илия Павлов става на 56 години. Но годините несъмнено не й личат. Тя постоянно запълва бръчките си с ботокс. Още преди години Дарина Павлова си подари чисто нова усмивка и смъкна още няколко години от възрастта си. Тя има и няколко пластични интервенции на носа, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР