Наложилият се като твърд титуляр в Бундестима Йошуа Кимих е

...
Наложилият се като твърд титуляр в Бундестима Йошуа Кимих е
Коментари Харесай

Важен член на Бундестима рискува да се скара с феновете

Наложилият се като корав титуляр в Бундестима Йошуа Кимих е бил покрай борба с част от последователите на Германия, които изгледаха онлайн загубата от Франция на “Стад дьо Франс” във вторник, осведоми Sport Bild.

След провалянето с 1:2 футболистът на Байерн (Мюнхен) се ядосал на повдигнат от група ентусиасти афиш с текст “Най-накрая. Лига 2, ГФС!”, който е укор към Германския футболен съюз за слабата форма на “маншафта”, поради която има огромната възможност отборът да изпадне от елитната във втората дивизия в Лигата на нациите.

Кимих дал отговор с иронично повдигане на палец, както се вижда на фотографията, след което тръгнал към въпросната агитка за да им търси сметка. Капитанът Мануел Нойер обаче го спрял и по този начин попречил за възникването на скандал.

It wasn't the best international break for us, but this young team went toe-to-toe with the world champions and deserved more yesterday.

We will put this right, together #DieMannschaft pic.twitter.com/fgiCPNty5U
— Germany (@DFB_Team_EN) October 17, 2018
Германците са в доста неприятна серия и към този момент имат шест загуби в границите на 2018 година Предпоследната беше против Холандия, като след нея Матс Хумелс се оплака от освиркванията на почитателите. Лига на нациите 4 кръг, вторник 16 октомври  Франция 2:1краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР