Наложиха ефективно наказание от 2 години „лишаване от свобода“ на

...
Наложиха ефективно наказание от 2 години „лишаване от свобода“ на
Коментари Харесай

2 години затвор за мъж, набил полицай

Наложиха дейно наказване от 2 години „ отнемане от независимост “ на Георги В.

Той е признал виновността си за това, че на 16.09.2017г. в гр.Бургас, ж.к.„ Славейков “, посредством нанасяне на удари с ръце по лицето, удари с крайници в региона на гърба, побутване и дърпане предизвикал на жена лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по чл.131, ал.1, т.12, вр.чл.130, ал.2 от Наказателен кодекс.

Той е признал виновността си и за това, че на същите дата и място, посредством нанасяне на два удара с пестник в региона на главата, предизвикал на мъж, лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по чл.131, ал.1, т.12, вр.чл.130, ал.1 от Наказателен кодекс.

Георги В. е признал виновността си и за това, че на 16.09.2017г. в гр.Бургас при изискванията на рисков рецидив, предизвикал междинна телесна щета, посредством ритник с крайник в региона на дясната ръка на полицейски чиновник, изразяваща се в травматичен оток на дясна длан с фрактура на главичката на пета дланна кост, довело до трайно усложнение на придвижването на десен горен крак за период от към два месеца при всекидневно протичане на оздравителния развой – закононарушение по чл.131а, вр.чл.131, ал.2, т.2, вр.чл.129, ал.2, вр.ал.1, вр.чл.29, ал.1, б.„ а “ и б.„ б “, вр.чл.55, ал.1, т.1 от Наказателен кодекс.

Той е признал виновността си и за това, че на 16.09.2017г. в гр.Бургас, в постройката на 02 районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи – Бургас, предизвикал лека телесна щета, посредством нанасяне на удар с глава в региона на лицето на същия полицейски чиновник, при осъществяване на службата му – закононарушение по чл.131, ал.2, т.4, вр.чл.130, ал.2, вр.чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс.

Постановеното наказване е общо за всички незаконни действия. Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим в затвор. Споразумението, което е утвърдено от Районен съд – Бургас, е дефинитивно и има силата на влезнала в законна мощ неоправдателна присъда, оповестиха от пресцентъра на Раойнната прокуратура в Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР