наложи санкции на ръководителя на руското военно разузнаване Игор Костюков

...
наложи санкции на ръководителя на руското военно разузнаване Игор Костюков
Коментари Харесай

ЕС наложи санкции на шефа на руското военно разузнаване

наложи наказания на ръководителя на съветското военно разузнаване Игор Костюков и на още един руснак, обвинявайки ги в кражбата на имейли на немския канцлер Ангела Меркел при хакерска офанзива против Народното събрание на Германия през 2015 година, оповестява Ройтерс.
През май Русия отхвърли обвиняванията като " изтъркана история " и съобщи, че Европейски Съюз няма доказателства.
 Анализ: Санкциите на Европейски Съюз за нарушение правата на индивида - инструмент за бързо реагиране Анализ: Санкциите на Европейски Съюз за нарушение правата на индивида - инструмент за бързо реагиране
Европейската комисия предложи нов режим на световни наказания, който да бъде натрапен за нарушавания на правата на индивида. Това ще разреши п...
Санкциите против ръководителя на Агенцията за военно разузнаване (ГРУ) следват аналогичните замразявания на активи и забрани за пътешестване, наложени през предходната седмица на чиновници, близки до президента Владимир Путин, в отговор на хипотетичното отравяне на кремълския критик Алексей Навални.
Новите ограничения бяха оповестени в формалното издание на Европейски Съюз., тези наказателни ограничения са ориентирани и към Дмитрий Бадин, упрекнат като хакер, който е провел офанзивата, както и към по този начин наречения 85-и главен център или " Център 85 ", който е поделението на ГРУ, употребявано за реализирането на хакерското нахлуване.
" Откраднато е доста количество данни и са наранени имейл сметки на няколко депутати, както и на канцлера Ангела Меркел “, се споделя в формалното издание на Европейски Съюз във връзка на хакерската офанзива.
Костюков, началник на генералния щаб на ГРУ, е виновен за хакерското нахлуване на осведомителната система на немския парламент, оповестява още официозът на Европейския съюз.
 Лавров идва на Балканите, само че пропуща България Лавров идва на Балканите, само че пропуща България
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров ще посети Атина и Белград идната седмица, съобщи представителят на министерството...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР