Наложеният от здравните власти вечерен час до 22 ч. на

...
Наложеният от здравните власти вечерен час до 22 ч. на
Коментари Харесай

Кой допусна концерт на Цеца Величкович в София до 2 сутринта?

Наложеният от здравните управляващи вечерен час до 22 ч. на заведенията за хранене и заведенията поради Ковид-19 всеобщо не се съблюдава в София, а снощното живо присъединяване на сръбската фолк звезда Цеца Величкович в столичното заведение „ Мегами “ е следващата илюстрация за неефикасността на РЗИ.

В четвъртък вечерта Цеца пя пред стотици екзалтирани почитатели, платили вход по 100 лева в дискотеката „ Мегами “ в хотел „ Маринела “, благосъстоятелност на милионерския наследник Вълчо Арабаджиев.

Присъствали на концерта на Цеца в „ Мегами “ описаха пред Lupa.bg, че сръбската фолк легенда е излязла на сцената малко преди среднощ, а присъединяване й е траяло до 2 ч. Дискотеката пък е работила до 6 сутринта, когато е изпратила последните си клиенти.



Концертът на Цеца Величкович се популяризираше шумно в обществените мрежи повече от месец

„ Никой на входа не ни изиска да покажем зелен документ, а охранителите ни успокоиха, че от РЗИ-София няма да създадат инспекция нито на заведението, нито на клиентите. Куриозното е, че пред цетралния вход на хотел „ Маринела “ цяла вечер стоеше полицейска патрулка, която обаче дебнеше за пияни водачи “, описа снощен клиент на концерта на Цеца Величкович в столичната фолк дискотека.

Проверка на Lupa.bg откри, че съвсем половината нощни заведения и нощни питейни заведения в столицата работят доста след наложения вечерен час до 22 ч. без да са проверявани и надлежно глобявани от РЗИ.

На фона на тоталната абдикация на РЗИ-София да реализира държавната здравна политика и да глоби нарушителите на вечерния час, държавното управление разгласи, че тази година ще бъдат изхарчени колосалните 2,27 милиарда лв. за противопоставяне на пандемията.
ТЕМА преди 29 минути 304 преди 1 час 522 преди 2 часа 460
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР