Наложеният от здравните власти вечерен час до 22 ч. на

...
Наложеният от здравните власти вечерен час до 22 ч. на
Коментари Харесай

РЗИ си затвори очите за концерт след полунощ на Цеца Величкович

Наложеният от здравните управляващи вечерен час до 22 ч. на заведенията за хранене и заведенията поради Ковид-19 всеобщо не се съблюдава в София, а снощното живо присъединяване на сръбската фолк звезда Цеца Величкович в столичното заведение „ Мегами “ е следващата илюстрация за неефикасността на РЗИ.

В четвъртък вечерта Цеца пя пред стотици екзалтирани почитатели, платили вход по 100 лева в дискотеката „ Мегами “ в хотел „ Маринела “, благосъстоятелност на милионерския наследник Вълчо Арабаджиев.

Присъствали на концерта на Цеца в „ Мегами “ описаха пред Lupa.bg, че сръбската фолк легенда е излязла на сцената малко преди среднощ, а присъединяване й е траяло до 2 ч. Дискотеката пък е работила до 6 сутринта, когато е изпратила последните си клиенти.



Концертът на Цеца Величкович се популяризираше шумно в обществените мрежи повече от месец

„ Никой на входа не ни изиска да покажем зелен документ, а охранителите ни успокоиха, че от РЗИ-София няма да създадат инспекция нито на заведението, нито на клиентите. Куриозото е, че пред цетралния вход на хотел „ Маринела “ цяла вечер стоеше полицейска патрулка, която обаче дебнеше за пияни водачи “, описа снощен клиент на концерта на Цеца Величкович в столичната фолк дискотека.

Проверка на Lupa.bg откри, че съвсем половината нощни заведения и нощни питейни заведения в столицата работят доста след наложения вечерен час до 22 ч. без да са проверявани и надлежно глобявани от РЗИ.

На фона на тоталната абдикация на РЗИ-София да реализира държавната здравна политика и да глобяват нарушителите на вечерния час, държавното управление разгласи, че тази година ще бъдат изхарчени колосалните 2,27 милиарда лв. за протидействие на пандемията.
ТЕМА преди 24 минути 277 преди 1 час 511 преди 2 часа 460
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР