Наложените санкции са удар срещу нашите служби, които очевидно не

...
Наложените санкции са удар срещу нашите служби, които очевидно не
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Санкциите на САЩ не са изненада

" Наложените наказания са удар против нашите служби, които явно не са си правили работата ", разяснява пред bTV министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той дефинира протичащото се като огромен позор за българската страна.

Рашков съобщи, че не е сюрпризиран от глобите, тъй като е знаел, че американската страна работи по този въпрос.

„ Тревожното което е, че е нашите служби не са работили, сякаш са били покровителствани от тези лица и са жертвали публични и държавен интерес в интерес на тези лица “, сподели той.

Вътрешният министър разяснява поотделно и тримата, наранени от глобите.

„ Смятам, че на първо време би трябвало да се замислят политическите партии, които са излъчили тези лица, които от щатите са оповестени за корумпирани - това е огромен позор за българската страна, тъй като единият от тези тримата беше народен представител от една партия, която очевидно доста се гордееше с него, а другият е стартиран в енергийния бизнес, тъй като е евентуално с уместно обучение - психолог. Отсъствието на един обвинен от страната не е спънка за продължение на започнатото следствие, даже за приключването по задочност. Би следвало да кажат от прокуратурата за какво делото против Божков не се завършва “, разяснява Бойко Рашков.

Според военния министър политиката на Съединените щати във всички администрации включва безпощадна битка против корупционни практики

„ Очевидно са взели решение на основа на някаква информация, с която разполагат аз бих бил любопитен да я видя тази информация, тъй като въпреки всичко с цел да вземе държавното управление на Съединени американски щати такова решение то го е взело след доста деликатна преценка “, сподели Георги Панайотов - министър на защитата.

Вътрешният министър Бойко Рашков попита още къде било е финансовото разузнаване и напомни банкрута на КТБ и загубите към енергийните планове.

И всичко това е на гърба на българския жител и по тази причина е на улицата нг жител, тъй като някой си фантазира че това ще остане във безконечна загадка, сподели Рашков.

По думите му отговори би трябвало да дадат някогашния и сегашен основни прокурори Сотир Цацаров и Иван Гешев, за какво не са подхванали нужните ограничения, за „ не поносим сходни вреди, каквито никой не е причинявал до момента на нашата страна “. Рашков разяснява и отправената към него покана от основния прокурор за работна среща със думите: „ Ще се отзова на покана на идващия основен прокурор “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР