Наложена е глоба на мъж, признал се за виновен за

...
Наложена е глоба на мъж, признал се за виновен за
Коментари Харесай

Наложена е глоба на мъж, признал се за виновен за нарушена заповед за защита от домашно насилие

Наложена е санкция на мъж, признал се за отговорен за нарушена заповед за отбрана от домашно принуждение. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Съдът е одобрил съглашение подписано от Районна прокуратура - Козлодуй, с което подсъдимият В.Б. се е признал за отговорен за осъществено от него закононарушение срещу правораздаването (по член 296, алинея 1, прочие 2, вр. член 26, алинея 1 от НК). Около 20 ч. на 21.01.2019 година В.Б. нарушил заповед за отбрана от домашно принуждение, като отишъл пред кафе-аперитив „ Йоана “ в гр. Козлодуй, където се намирала А.П., и вдигнал скандал.

Агресивният мъж отправил обиди и закани по отношение на дамата, с която преди време живял на брачен начала, с думите „ ще те унищожавам “, „ ти бял ден няма да видиш “.

Действията му траяли и в наличието на полицейски чиновници. Няколко седмици по-късно, на два пъти, той още веднъж отишъл и влезнал в заведението, което му било неразрешено да доближава за период от 18 месеца.

За осъщественото от него закононарушение на подсъдимия В.Б. е наложено наказване „ санкция “ в размер на 400 лв.. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР