Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите

...
Налице са основателни съмнения, че приоритетът на управляващите са печалбите
Коментари Харесай

Президентът: Приоритетът на управляващите са печалбите на приближените фирми

Налице са основателни подозрения, че целта на ръководещите са облагите на доближените компании, а не гарантирането на трудовата претовареност във въглищните райони и устойчивостта на българската енергетика. Това разяснява президентът Румен Радев във връзка митингите на енергетиците, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

" Налице са подозрения, и то основателни, че крамолите вътре в ръководещата коалиция са за порциите от европейските пари, а не поради ползите на хората. Единственият метод да се разсеят тези подозрения и проектите за обективен преход да оправдаят името си е ръководещите да дадат ясни гаранции за обезпечаването на трудовата претовареност в районите, за устойчивостта на българската енергетика – за предпазване в оптималната степен на нейната самостоятелност, и при огромна бистрота. Това е, което липсва ”, добави президентът.

На въпрос дали служебните кабинети имат виновност при правенето на Териториалните проекти, Радев отговори: " В момента ръководят – знаете кой ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР