Налице е опасен опит за провал на съставянето на правителство.

...
Налице е опасен опит за провал на съставянето на правителство.
Коментари Харесай

Социолози: Прави се опит за провал на съставянето на правителство

Налице е рисков опит за неуспех на съставянето на държавно управление. Около тази теза се сплотиха в " Денят стартира " Боряна Димитрова от " Алфа Рисърч " и доцент Светослав Малинов, началник на катедра " Социология " в СУ. Те разясниха комплицираните ротационни политически процеси и изгледите за постоянен кабинет, както и абсурдът със записите на депутати от ПП-ДБ.

" Този следващ епизод, който гледаме, наподобява като една режисура на един безжалостен режисьор на политическия спектакъл, който е сложил не една пушка, а доста пушки по пътя, които гръмват понякога, които могат и още в идващите дни с една съществена цел - блокиране не просто на опцията за сформиране на държавно управление, а на всички парламентарни процедури в България и считам този развой за извънредно нездравословен и рисков ", означи Боряна Димитрова.

" Няма по-голямо доказателство за потребността от постоянно държавно управление и за неговата полза от този опит то да бъде провалено в последния миг с недемократични, неполитически средства ", съобщи Светослав Малинов.

Целия разбор на Боряна Димитрова и доцент Светослав Малинов вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР