Наличието на клинични проби на е необходимо за извършване на

...
Наличието на клинични проби на е необходимо за извършване на
Коментари Харесай

Русия изисква резултати от пробите на Навални, доказващи отравяне

Наличието на клинични проби на е належащо за осъществяване на предварителната инспекция с оглед възможното формиране на наказателно дело в Русия, се показва в коментара на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова по отношение на следващото изказване на външния министър на Германия Хайко Маас по отношение на обстановката към Навални, оповестява ТАСС.
Исканите проби са нужни за осъществяване на предварителна инспекция, осъществена от съветските следствени органи по обстоятелствата за болестта и хоспитализацията на Алексей Навални, която е удължена до 20 септември. Според съветското законодателство това е належащо изискване за вероятно формиране на наказателно дело, защото съгласно резултатите от проучванията, направени в Омск на 21 и 22 август не са открити следи от отравяне, сподели тя, добавя БГНЕС.
 Добри вести за положението на Алексей Навални Добри вести за положението на Алексей Навални
Руският опозиционен водач Алексей Навални, който съгласно Запада е бил токсичен с нервно-паралитичното вещество " Новичок ", може да става о...
Русия също упорства за нуждата да се удовлетвори ново искане от Генералната прокуратура на Руската федерация до Германия за правна помощ по обстановката с Алексей Навални, сподели Захарова.
Потвърждаваме също по този начин, че на 14 септември Генералната прокуратура на Руската федерация изпрати в допълнение искане за правна помощ до Федералната работа на правораздаването на Федерална република Германия с искане за даване на информация по отношение на лекуването и проучванията на Алексей Навални от немски лекари. Настояваме за нуждата да се удовлетвори това искане, се споделя в коментара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР