Нали знаете кой е най-големият номер на Дявола? Да ни

...
Нали знаете кой е най-големият номер на Дявола? Да ни
Коментари Харесай

Хора като Пеевски ми връщат вярата в Дявола

Нали знаете кой е най-големият номер на Дявола? Да ни убеди, че не съществува. Усилено по този път от няколко месеца насам Делян Славчеев Пеевски върви по този път.
Не остана съвсем нищо по-известно към опазването на здравето, за което да не беше обявено, че Пеевски е дарил нещо си за битка с ковид. Друг е въпросът той ли тъкмо е дарил – една колежка, дългогодишният сътрудник на Българското национално радио (БНР) Венелина Попова, опита да наблюдава дали Пеевски подарява в персонално качество т.е. в персонални пари или някакви други. Резонен въпрос, само че медиите на издателя-народен представител по този начин полудяха, че се наложи АЕЖ да им споделя да се спрат, тъй като тяхната действителност не е единствената в България към момента, въпреки да става от ден на ден.
Същият въпрос би следвало от дълго време да е задала доста публично прокуратурата на господин Пеевски – по какъв начин по този начин дълги години в имуществената му декларация единственото значимо нещо беше един " Опел ", само че внезапно се появиха милиони по банкови сметки в три валути (левове, долари, евро), всякакви дивиденти от продажба на тютюн ( " Булгартабак " публично се води на незнайно физическо лице?!?!?!), недвижимо имущество, фирмени дялове и, несъмнено, няколко колички – да има с какво да се вози! Тази работа по какъв начин става с една заплата, па въпреки и депутатска?
В този ред на мисли, с непозната пита помен елементарно се прави. И към момента в България има хора, които помнят и ще помнят кой тъкмо се захласна по личността, която изкара по улиците стотици хиляди през лятото на 2013 година! Тези хора не излязоха, тъй като им се върна вярата в положителното! И съм уверен, че и в този момент не им се е върнала, проф. Генчо Начев! Вас няма да Ви запитвам за данъчната Ви декларация – сходна е с тази на господин Пеевски като размер. Но пък бих Ви попитал – знаете ли какъв брой лъжички катран (да не споделям вода от Варненското езеро) трябват, че да се скапе кацата с мед? Не за друго, ами да не се чудите след това за какво хората всеобщо подценяват експертни позиции за ковид - и заради такива аргументи!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР