Нали разбрахте, че и Бойко Борисов са в опозиция? Преди

...
Нали разбрахте, че и Бойко Борисов са в опозиция? Преди
Коментари Харесай

Правителство, перфектното правителство

Нали разбрахте, че и Бойко Борисов са в съпротива? Преди някой да подскочи, че втълпявам по какъв начин са се хванали за ръчичка, не го споделям поради това. Казвам го, тъй като те повече не желаят да вършат държавно управление – с този парламент. Това е за през днешния ден де, на следващия ден може и друго да кажат – или след час-два, а даже и минутка.

Но до момента в който още са в съпротива, ще взема да се нагърбя аз да предложа държавно управление. Целокупен български жител съм, запознат съм политика и футбол, само че тъй като няма да се самопредлагам за министър председател, няма да демонстрирам и дипломата си към момента. Пък и на гласоподавателя профилирана тапия не му би трябвало – в случай че беше по този начин, нямаше да започвам със Слави Трифонов и Бойко Борисов. Затова, да караме подред:

1. Премиер – Кирил Петков. Човек, който толкоз доста нервира всички в Движение за права и свободи, че тичат по всички малките екрани да му измислят прякори и да слюноотделят, заслужава късмет. Разбира се, да не забравяме, че по-подготвен от Бойко Борисов за министър председател на България няма.

2. Финансов министър – Асен Василев. Тук би трябвало тъкмо подобен, който по каузи в дестинации като Лондон не са го разорили!

3. Здравен министър – доктор Александър Симидчиев. Защото към този момент е време някой, който схваща и до момента не е залитал в крайни нервности и не е подръчквал тайно във Facebook в каквато и да е посока, да заеме поста.

4. Образователен министър – против проф. Николай Денков не съм чул и дума отникъде.

5. Министерство на вътрешните работи министър – Бойко Рашков. Вдигна шоуто на ново равнище!

6. Правосъден министър – Янаки Стоилов. Не имах вяра някой министър да накара Висш съдебен съвет най-малко да заприказва обществено по какъв начин да се измъкне от тематиката за Иван Гешев.

За другите министри в този момент не ми се мисли – в случай че си оправим здравето, образованието, държавните пари и правораздаването, в действителност ще допускам в чудеса!

Автор: Ивайло Ачев

Още от АКТУАЛНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР