Нали от известно време сме в друга реалност, та ми

...
Нали от известно време сме в друга реалност, та ми
Коментари Харесай

Пътувайте виртуално-гответе реално: Непознати, стари манджи с български баби отблизо и далеч

Нали от известно време сме в друга действителност, та ми се дощя да ви върна в предходната най-малко за малко. Повечето от вас знаят, че управлявам екип, който прави интерактивна кулинарна карта на цялата ни езикова територия. Не сме я приключили изобщо - котка, предрешена като ковид, ни мина път и отложихме плануваните експедиции.
Точно в този миг трябваше да сме се върнали от Жеравна и да пътуваме за Родопите, само че уви! Обаче през миналата година и половина добре поработихме и много забавни райони в диалектно и в кулинарно отношение покрихме. И тъй като аз това мога да споделя с вас, а и, както всички са се юрнали да готвят и да умуват какво да майсторят в кухнята, ето ви още хрумвания. Пътувайте виртуално, гответе действително и не придиряйте!

Картата е в недопечен тип, доста има още да се прибавя и оправя, само че даже и такава, отново ще ни придвижи по китни места: български, същински, с нашите баби!

Кликвате върху гювечето /ТУК/ и там от менюто ще си изберете - кеф ви рецепта, кеф ви видео. На акцент, тъкмо да се пробвате какъв брой и какво разбирате.

Доцент Ана Кочева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР