Нали никой не си мисли, че изведнъж Русия е решила

...
Нали никой не си мисли, че изведнъж Русия е решила
Коментари Харесай

Нали никой не си мисли, че изведнъж Русия е решила да влезе в Украйна?

Нали никой не си мисли, че внезапно Русия е решила да влезе в Украйна? Със сигурност разузнаването на Съединени американски щати е било наясно с това, което се случи, от години. Но не са знаели точния миг. Не е инцидентна и промяната на редица държавни управления и режими в Европа.

Далече съм от мисълта, че Борисов беше свален от власт поради корупцията, митингите или фотосите от спалнята му с пачки евро. Това бяха мотиви и средства, само че същинските аргументите са дълбоки и геополитически. Той направи на Русия „Турски поток“, с цел да получава газ Сърбия, непосредствен е и с Ердоган. Не е комфортен на Съединени американски щати с тези си и други позиции, рисков им е, можеше да се пробва да прави номера и всичко останало при сегашната обстановка. Затова играха на несъмнено и си назначиха „зелени“, послушни, изпълнителни и алчни марионетки, при които отсъства българско съзнание. Това се случи посредством машинния избор.

Машинното гласоподаване е изпитана скица за демократична промяна на режими по света и се работи софтуерно.
А резултатите на първата политическа групировка бяха нагласени, с цел да бъде първа.

Съединени американски щати и Русия в един миг ще седнат на масата за договаряния и ще са схванат. Украйна даже може да бъде поделена на Източна и Западна. От украинците никой не се интересува – нито Съединени американски щати, нито Русия. Само вършат пози пред международната общност. Същото е отношението и към нас, българите. Европа пък е една „стара, богата и развратна баба“, която след ВСВ влезе в своя бездънен „менструален“ боен цикъл и от този момент прави единствено това, което й кажат огромните „батковци“.

При изхода от рецесията в Украйна ще има два разновидността за България – един неприятен и един по-лош. Зависи от актуалните решения на държавното управление. Засега се движим към по-лошия вид.

Стоян Тончев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР