Нали беше криза, нали беше безотговорно да сваляш правителството. Парламент

...
Нали беше криза, нали беше безотговорно да сваляш правителството. Парламент
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов вече е куца патица - тотална щета

" Нали беше рецесия, нали беше безконтролно да сваляш държавното управление. Парламент няма, а това е главният знак, че ръководството е в колапс и предварителните избори са единствената опция.
От през днешния ден към този момент е ясно - властта мина в конспиративност, т.е. се лиши от последния си смокинов лист - парламентарния, че е законна ", написа някогашният посланик Илиян Василев в обществената мрежа фейсбук.
" Агонията ще продължи, само че си имат нещо като тактика,което обаче е просто спешно реагиране. Нямат положителен проект и не могат да имат. Борисов желае да вдигне цената на своята оставка и да се измори, да отслаби митинга, който да се отклони от настояванията за разграждане на Системата и оставката на Гешев и Висш съдебен съвет.
Добрата вест е, че Борисов към този момент е куца патица - тотална вреда. Публичната му балансова стойност е негативна и наклонността е отрицателна.
Като Гешев ще обикаля с джипките и охраните си като нелегали, до момента в който страната има потребност от ръководство, тъй като цунамито на рецесията ни залива`, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР