Налагаше се да кара, това заяви пред съдебната зала приятелката

...
Налагаше се да кара, това заяви пред съдебната зала приятелката
Коментари Харесай

Приятелката на момчето, което помете 12 коли в София: Налагаше се да кара

Налагаше се да кара, това съобщи пред правосъдната зала приятелката на момчето, което във вторник опустоши 12 коли в опит да бяга от.

Днес следва Районният съд да гледа мярката му. От полицията оповестиха, че момчето не е спряло на пешеходна пътека във, след което патрул е опитал да го спре, а той натиснал газта към София, преминавайки през червени светофари и кръстовища и даже движейки се в насрещно, съобщи Българска национална телевизия.
 Йонко Иванов за помитането на 20 коли в столицата: Защо Министерство на вътрешните работи не спря в точния момент евентуално камикадзе? Йонко Иванов за помитането на 20 коли в столицата: Защо Министерство на вътрешните работи не спря в точния момент евентуално камикадзе?
След като сме облепени с камери по огромните кръстовища за какво Столична община и Министерство на вътрешните работи не можаха да намерят метод да противодействат? Шофьор...

По думите на приятелката той не е минал погрешно през пешеходна пътека във Владая, а дал газ по-рязко и по-късно полицията тръгнала след него.

" Той се уплаши и потегли ", изясни момичето.

По негови думи в региона на Руски монумент влезнал в насрещното, с цел да избегне пешеходна пътека. Налагаше се да кара, добави приятелката му. Майката, която отхвърли да застане пред камери, съобщи, че съжалява за случилото се. А тяхна близка добави, че 15-годишното момче е седнало зад кормилото за пръв и финален път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР