Налагането на запори на сметки на фирми и частни лица

...
Налагането на запори на сметки на фирми и частни лица
Коментари Харесай

Ново изявление на Васил Божков: Налагането на запори на сметки на фирми и частни лица без влязъл в сила ревизионен акт е незаконно

" Налагането на запори на сметки на компании и частни лица без влезнал в действие инспекционен акт е нелегално ". Това споделя в нова позиция, изпратена от компанията му " Нове холдинг ", търсеният предприемач Васил Божков.

Ето и цялостното изказване:

" Изземването на предмети със международна културно-историческа стойност от музей без правосъдно предписание е нелегално.

Изземването на предмети на над 6 хиляди години в торби и чували за отпадък е закононарушение против културното завещание, директно предизвикало тяхното заличаване. Унищожаването на културно и историческо завещание се смята за закононарушение по интернационалното право, както и, при избрани условия, като закононарушение против човечеството.

Предявяването на задочни обвинявания с назначени служебни бранители, в случай, че лицето не е малолетно или обществено едва и не е било публично призовано, и има свои упълномощени бранители е жестоко тъпчене на правото на отбрана и е нелегално.

Произнасянето на присъди не е работа на прокуратурата, а на съда.

Произнасянето на присъди от името на прокуратурата в ефира на национални медии е освен нелегално, само че е и жестоко тъпчене на конституцията и е особено за ръководствата на Нацистка Германия и комунистическия режим в Съюз на съветските социалистически републики.

До произнасянето на съда не е потвърдено нито едно от изцяло случайно повдигнатите ми обвинявания.

Фирмите, свързани с лотарийните игри нямат неизплатени отговорности към хазната. Имат, обаче, импортирани над 500 милиона лв. такси и налози.

Аз нямам неизплатени отговорности към хазната. Но съм един от най-големите данъкоплатци в страната.

Това са обстоятелствата. Всичко останало са спекулации до доказването им в съда.

Призовавам прокуратурата да съблюдава българските и интернационалните закони и да се въздържа от непремерени и прочувствени прояви.

Неуместни съпоставения, свързани с пенсионното обезпечаване, хипотетични съждения, целящи само да вменят виновност, освен уронват престижа на самия основен прокурор, само че и изрично доунищожават доверието в независимостта на тази институция. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ЕВСТАТИ (преди 3 секунди) Рейтинг: 274 | Одобрение: 64 Айде в този момент едно контрадело и Гишев да си върви да си копае лозето.... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР