Налагането на вето върху бюджета на НЗОК означава връщане в

...
Налагането на вето върху бюджета на НЗОК означава връщане в
Коментари Харесай

От МЗ отговориха на Радев за ветото

Налагането на несъгласие върху бюджета на НЗОК значи връщане в изходна позиция и безспорна неспособност да се употребяват преимуществата, предоставени от новия по-голям бюджет за опазване на здравето.

Това се споделя в известие от пресцентъра на Министерството на здравеопазването във връзка наложеното по-рано от президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила несъгласие върху част от бюджета на НЗОК за 2018 година Ето какво още написа в известието:

"С него се обезпечават с 407 милиона повече средства за медикаменти, болнична и извънболнична помощ и зъболечение.

Чрез него е открита вярната рамка, в която общественият фонд може да обезпечи финансиране на всички здравноосигурени лица за всички здравноосигурителни случаи. Постигнат е верният баланс сред първичната, профилираната и болничната здравна помощ, медицинските проучвания, денталната помощ, медицинските произведения и лекарствените артикули.

Всеки един закон при нужда може да бъде променян по волята на Народното събрание. Спирането му е голословно и изрично е в ущърб на ползите на пациента ", приключва известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР