Налагането на санкции срещу Русия превръща САЩ в асоциална държава.

...
Налагането на санкции срещу Русия превръща САЩ в асоциална държава.
Коментари Харесай

В Китай отговориха остро на САЩ за опита за забрана на търговията с Русия

Налагането на наказания против Русия трансформира Съединени американски щати в асоциална страна. Това написа китайското издание Global Times, предава РИА Новости.

„ Общественото мнение в Съединените щати и на Запад от време на време гледа на света през счупени очила. <...> Трябва да се подчертае, че Съединените щати и западните страни нямат компетентността, която би им разрешила да се намесват в постоянното съдействие на други страни с Русия. Вашингтон няма никакво право на това ", се споделя в обявата.

Журналистите считат, че антируските наказания опонират на ползите на по-голямата част от международната общественост, която разчита на взаимноизгодно търговско-икономическо съдействие с Москва.

„ Твърдите наказания няма да могат да изолират водеща страна и да прекратят достъпа й до международния пазар, рестриктивните мерки единствено ще създадат Съединени американски щати още по-асоциални “, се отбелязва в публикацията.

Авторите припомнят, че множеството страни от Азиатско-тихоокеанския район не са прекъсвали връзките си с Русия. Същото се следи и в останалата част от света, обобщава материалът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР