Налага се 24-часов контрол и проверка на моторни превозни средства

...
Налага се 24-часов контрол и проверка на моторни превозни средства
Коментари Харесай

Налага се 24-часов контрол и проверка на моторни превозни средства и ремаркета в посока Трън

Налага се 24-часов надзор и инспекция на моторни транспортни средства и ремаркета в посока град Трън, оповестяват от пресцентъра на регионалната администрация.

Дейностите ще се осъществат взаимно сред РПУ - Трън и Гранична полиция. Проверителен пункт ще следи за транспортирани артикули, фураж, животни, меса и други

По решение на Общинската епизоотична комисия ще бъдат направени инспекции и обход, дружно с представител на Областната дирекция по сигурност на храните, на пазари и борси навън. В региона попада Граничен контролно-пропусквателен пункт - Стрезимировци и се явява външна граница на Европейския съюз, откъдето ежедневно минават транспортни средства, напомня пресцентърът. В община Трън се отглеждат 175 свине вид "заден двор " в общинския център и селата, заяви регионалният шеф Ирена Соколова.

Единадесет обитаеми места в Пернишка област попадат в обсега на незабавната превантивна мярка,състояща се в непринудено кръвопролитие на домашни прасета вид "заден двор ". Седем от тях са в прилежащата на Трън община Брезник. Те са в 20-километровата зона на свинеферма в село Петърч, община Костинброд. Стопаните имат период до 2 август да изпълнят предписанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР