Наквасен с 2,35 промила алкохол моторджия се опита да избяга

...
Наквасен с 2,35 промила алкохол моторджия се опита да избяга
Коментари Харесай

Пиян плевенски моторджия без книжка се блъсна в патрулка

Наквасен с 2,35 промила алкохол моторджия се опита да избяга от полицейска инспекция в Плевен, само че катастрофира. При произшествието той се разминал с две счупени ребра. На задната седалка на мотора се возела 28-годишна жена - тя е получила охлузни рани. Патрулката, която преследвала беглеца, е с нагънати ламарини на дясната врата, заяви през днешния ден Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Произшествието станало на ул. „ Чаталджа “ в регионалния град. Моторджията – 47-годишен плевенчанин, карал „ Кавазаки “ без регистрационен номер. Пътните служители на реда му подали сигнал със стоп-палка да спре. Той обаче не се подчинил и дал газ. Униформените пуснали сирената и тръгнали след него. Мотористът изгубил надзор над машината си, возилото паднало на асфалта и се блъснало в полицейския автомобил.
При последвалата инспекция се оказало, че моторджията хем няма шофьорска брошура, хем е пийнал . Нарушителят отказал да му бъде направена кръвна проба. Прибран е в ареста за едно денонощие и му е формиран акт. За случая е известен дежурен прокурор.  
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР